collage3.png
aaaa-07.png

After

AAAA-02.png

Before

N

The project strategy aims to create a flexible space and mirror the urban landscape of Turin.

The project comes to life in an area of central Turin that witnesses an industrial past blending with forward-thinking regeneration.

The flat is on the 6th floor and the views encompass both the old center of town and the younger neighborhood.  

The challenge of the project is to honor the location and its change through time whilst creating a space that reflects and enables the personality of the customer, a dynamic and productive person.

1

2

3

4

5

6

7

The keywords of this project are: flexibility and landscape. The objective is to create spaces that can be modified and changed according to their desired function. The heart of the intervention is the fluid living space. This area can be open plan and outward-facing, or can be partitioned to create smaller and more intimate spaces away from the sights of the city. The corridor used to be a mere functional passage and it is now an active part of the versatile space.

In conclusion, the project does not upset the original structure of the apartment but tries to improve the spaces and give brightness to the spaces.

Legend   

1. Kitchen

2. Living Room

3. Bedroom

4. Storage

5. Bathroom 

6. Laundry  

7. Corridor                                  

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2

Under Construction